Romige pasta met Boursin, spekjes, rode ui en verse spinazie
Boursin, wie kent het niet?! Boursin is een populaire kaas die in 1957 in Normandië, Frankrijk is ontstaan. De kaas werd bedacht door François Boursin, een Franse kaasmaker die zijn eigen kaasrecepten ontwikkelde. Boursin wilde een zachte, smeerbare kaas maken die gemakkelijk te gebruiken was als aperitief en die zich onderscheidde van andere kaassoorten. Hij begon met het mengen van verse kaas met fijngesneden knoflook en kruiden, en creëerde zo een unieke smaak. De kaas werd snel populair in Frankrijk en later over de hele wereld. Tegenwoordig zijn er vele varianten van Boursin, zoals knoflook en fijne kruiden, zwarte peper en cranberry. Boursin wordt meestal geserveerd op crackers, brood of als dip voor groenten, maar kan dus ook prima door je pastagerecht heen!
Glutenvrije wraps gevuld met paprika, ui, Mexicaans gekruide kip en pittige saus.
Heerlijke lasagne met zalm, verse spinazie, tomaat en mascarpone.