Knapperige flammkuchen met spekjes, ui en crème fraîche.
Flammkuchen was altijd één van mijn favoriete gerechten, maar sinds ik genoodzaakt ben om glutenvrij te eten, eet ik het eigenlijk heel weinig. De meeste restaurants verkopen het niet en een glutenvrije flammkuchen bodem heb je ook zo 1-2-3 niet gemaakt. Maar, er is dus een easy way om het toch te maken, namelijk met glutenvrij bladerdeeg!
Bladerdeeg is een veelzijdige deegsoort die goed kan worden gebruikt bij het maken van verschillende gerechten, waaronder dus flammkuchen. Het biedt een knapperige en luchtige textuur die vergelijkbaar is met de traditionele flammkuchenbodem. Bovendien is bladerdeeg gemakkelijk verkrijgbaar in de supermarkt en kan het worden gebruikt om snel en gemakkelijk flammkuchen te maken zonder veel tijd te besteden aan het zelf maken van het deeg.
Glutenvrije wraps gevuld met paprika, ui, Mexicaans gekruide kip en pittige saus.
Heerlijke lasagne met zalm, verse spinazie, tomaat en mascarpone.