Glutenvrije wraps gevuld met paprika, ui en Mexicaans gekruide kip.
Jullie kennen het vast en zeker, de Knorr Wereldgerechten. Één van mijn favorieten was altijd de Mexicaanse wraps, dus het leek mij best een goed idee om deze eens te maken zonder kant en klaar pakket. Het fijne van dit recept is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Een traditionele Mexicaanse wrap wordt vaak gevuld met bonen, rijst, gehakt, kaas, groenten, en wordt afgemaakt met een pittige saus. Ik vul de wrap met kipfilet, paprika en ui en ik kan je nu al verklappen dat dit ook jouw favoriete recept wordt!
Ik gebruikte voor dit recept de glutenvrije meergranen torilla’s van Jumbo. Meergranen tortilla’s zijn een gezondere optie dan de traditionele tortilla’s omdat ze meer vezels bevatten en lager zijn in koolhydraten en calorieën. Deze tortilla’s zijn gemaakt van verschillende soorten granen, zoals maïs en rijst waardoor ze een complexere koolhydraatstructuur hebben en langer verzadigen. Bovendien zorgen de extra vezels in de meergranen tortilla’s voor een betere spijsvertering en een gezonde darmflora. Door te kiezen voor meergranen tortilla’s kun je dus op een gezonde manier van de heerlijke smaak van Mexicaans eten genieten en tegelijkertijd zorgen voor een gezonde voeding en een gebalanceerd dieet.
Glutenvrije wraps gevuld met paprika, ui, Mexicaans gekruide kip en pittige saus.
Heerlijke lasagne met zalm, verse spinazie, tomaat en mascarpone.