Heerlijke lasagne met zalm, verse spinazie, tomaat en mascarpone.
In de categorie ‘kun je me ’s nachts voor wakker maken’. Een heerlijk romige lasagne met zalm, verse spinazie, tomaat en mascarpone. En het fijne is dat je het binnen een uurtje op tafel hebt staan!
Lasagne is een populair Italiaans gerecht dat bestaat uit laagjes pasta, saus en kaas. Het leuke aan lasagne is dat je eindeloos kunt variëren met de ingrediënten en sauzen om nieuwe smaken en texturen te creëren. Je kunt bijvoorbeeld experimenteren met verschillende soorten vlees, zoals gehakt, kip, of zelfs vis. Ook kun je variëren met groenten, kruiden en kaassoorten om nieuwe combinaties te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een vegetarische lasagne maken met spinazie en ricotta, of een Mexicaanse lasagne met bonen en maïs. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ik maakte deze variant met verse spinazie, tomaat, zalm en mascarpone.
Glutenvrije wraps gevuld met paprika, ui, Mexicaans gekruide kip en pittige saus.
Heerlijke lasagne met zalm, verse spinazie, tomaat en mascarpone.